Vier je vrijgezellenfeest of vriendinnendag met de leukste fotoshoot in Amsterdam

Maak van je vrijgezellendag of vriendinnenfeest een hilarische en onvergetelijke gebeurtenis met een fotoshoot bij Funny Photoshoot.

Onze ‘Girls Wanna Have Fun‘ fotoshoot is een fotoshoot die je absoluut niet wilt missen. Stel je even voor: een fotoshoot in een echt rood raam, midden op de Amsterdamse wallen. We maken er een echt meidenfeest van!

En dan nu de fotoshoot. Iedereen gaat zich verkleden in een sexy jurkje, een leuk setje of een spannend uniformpje. Ja, we hebben het echt allemaal voor jullie in onze huis. Je zoekt een leuke pruik uit en maak gebruik van onze make-up.

En dan gaat het beginnen. Natuurlijk staat het aanstaande bruidje centraal bij onze fotoshoot, maar iedereen komt natuurlijk uitgebreid op de foto.
Vanuit alle hoeken en standjes worden jullie gefotografeerd.

Eerst het bruidje, maar daarna zijn ook alle vriendinnen aan de beurt, samen met het bruidje. Ondertussen worden er ook foto’s gemaakt van wat zich binnen allemaal afspeelt.

Een uur lang foto’s maken, een echte fun shoot dus.

Deze shoot duurt ongeveer 60 minuten.

Na afloop van de fotoshoot krijg je meteen een paar fotoafdrukken mee en we verzenden al de gemaakte foto’s gratis naar je email

Reserveren is wel noodzakelijk.

Prijs per persoon: euro 25,- inclusief btw

Nu direct boeking 10% internet korting!