Burlesque / Moulin Rouge fotoshoot tijdens vrijgezellenfeest

De een zegt Burlesque of Burleske en weer anderen zeggen Moulin Rouge, wat blijft is een spannende vrijgezellen fotoshoot op de Amsterdamse wallen. Helemaal in Burlesque stijl.

Waan je in het begin van de vorige eeuw. In het ontaarde Parijs met zijn beroemde ‘Can Can’ dans. Bij Funnyphotoshoot maken we een fotoshoot helemaal in de stijl van de jaren dertig. Decadent, sexy, spannend en gewaagd, maar vooral heel gezellig.

Hier staat het aanstaande bruidje of jarige job midden in de schijnwerpers. Als een echte showgirl staat ze op het podium. Alleen, maar natuurlijk ook met jullie allemaal. Jullie zijn allemaal showgirls. Allemaal met een petticoat rokje, bustiers en eventueel zwarte kousen (deze moet je om hygienische redenen wel zelf meenemen).

Rokken omhoog en beentjes in de lucht – je vrijgezellenfeest krijgt plotseling een heel andere dimensie. Hoedjes, pruiken, waaiers en boa’s. Wij hebben het allemaal in huis. Natuurlijk kun je ook je eigen kleding meenemen, bij ons kan (bijna) alles.

Omdat je alle foto’s per email ontvangt en vrij kunt gebruiken hebben jullie genoeg om nog lang over na te praten.

Bienvenue chez Funny Photoshoot Burlesque!

Deze shoot duurt ongeveer 60 minuten en is ook voor een kleine groep te boeken.

Na afloop van de fotoshoot krijg je meteen een paar fotoafdrukken mee en we verzenden al de gemaakte foto’s naar je email.

Prijs € 25,- p.p. incl. BTW, groepskorting vanaf 7 personen!

Fotoshoots zijn uitsluitend op afspraak.

Een Burlesque (Moulin Rouge) Fotoshoot aanvragen is zo gebeurd. Vul je gegevens in en je voorkeur data. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je reservering te bevestigen.

Bel 020 77 24 167 voor een afspraak of klik hier voor het Aanvraag formulier!