Vier je vrijgezellenfeest of vriendinnendag met de leukste fotoshoot in Amsterdam

Maak van je vrijgezellendag of vriendinnenfeest een hilarische en onvergetelijke gebeurtenis met een fotoshoot bij Funny Photoshoot.

Onze Girls Wanna Have Fun fotoshoot is een fotoshoot die je absoluut niet wilt missen. Stel je even voor: een fotoshoot in een echt rood raam, midden op de Amsterdamse wallen. Wij maken er een echt meidenfeest van!

En dan nu de fotoshoot. Iedereen gaat zich verkleden in een sexy jurkje, een leuk setje of een spannend uniformpje. Ja, we hebben het echt allemaal voor jullie in huis. Je zoekt ook een leuke pruik uit en kunt gebruik maken van de aanwezige make-up.

En dan gaat het beginnen. Natuurlijk staat het aanstaande bruidje of bijvoorbeeld de jarige centraal bij onze fotoshoot, maar iedereen komt uiteraard uitgebreid op de foto. Vanuit alle hoeken en standjes worden jullie gefotografeerd.  En ondertussen worden er ook foto’s gemaakt van wat zich binnen allemaal afspeelt.

Een uur lang foto’s maken, een echte fun shoot dus.

Deze shoot duurt ongeveer 60 minuten.

Na afloop van de fotoshoot krijg je meteen een paar fotoafdrukken mee en we verzenden al de gemaakte foto’s gratis naar je email

Prijs € 25,- p.p. incl. BTW, groepskorting vanaf 7 personen.

Fotoshoots zijn uitsluitend op afspraak.

Een Girls Wanna Have Fun Fotoshoot aanvragen is zo gebeurd. Vul je gegevens in en je voorkeur data. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je reservering te bevestigen.

Bel 020 77 24 167 voor een afspraak of klik hier voor het Aanvraag formulier!