Girls Wanna Have Fun KERST FOTOSHOOT

Funny Photoshoot is al in kerstsfeer, boek snel jouw ondeugende kerstshoot voor €25,- p.p!

Ho ho ho, de kerst komt eraan! Met rasse schreden komt nu ook de kerst bij Funny Photoshoot om de hoek kijken. Funny Photoshoot begint langzaam maar zeker in kerstsfeer te raken. Een echte kerst fotoshoot en niet alleen in ons rode raam. We fotograferen ook op een sfeervolle achtergrond. Feestelijk versierd, om niet alleen de kerstmeisjes te laten genieten van onze kerstsfeer, want ho, ho de Kerst is een feestje voor iedereen.

Natuurlijk hebben we leuke en sexy kerstpakjes in huis en kom je al snel in de juiste sfeer. Zelf een kerstpakje meenemen, is geen probleem natuurlijk. Het kerstmeisje is een sfeervolle variatie op de Red Light Windowshoot voor een stoer kerstmeisje, maar is eigenlijk ook perfect als “Girls Wanna Have Fun”, onze uitgebreide fotoshoot.

Een feestelijk drankje hoort er natuurlijk bij en voor de bijtgrage kerstmeisjes hebben we de knabbels klaar staan. Een cadeautje van onze kerstman. En om helemaal in de kerstsfeer te blijven, het kost allemaal niets extra’s.

Behalve de 5 afdrukken krijg je natuurlijk ook alle foto’s via de mail, dus de leukste kerstkaart is zo gemaakt.

Nu al te boeken voor november en december!

Prijs € 25,- p.p. incl. BTW, groepskorting vanaf 7 personen!

Fotoshoots zijn uitsluitend op afspraak.

Een Kerst Fotoshoot aanvragen is zo gebeurd. Vul je gegevens in en je voorkeur data. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je reservering te bevestigen.

Bel 020 77 24 167 voor een afspraak of klik hier voor het Aanvraag formulier!