Het leukste souvenir van je dagje Amsterdam is een foto in een echt rood raam

Ben je met je vriendinnen een dagje uit in Amsterdam en wil je een echt origineel souvenir mee naar huis nemen. Loop dan eens langs bij Funny Photoshoot, de enige echte fotoshoot op de wallen.

Bij ons kun je je laten fotograferen in een echt ‘rood raam’. Midden op de Amsterdamse wallen, de beruchte, maar o zo gezellige rosse buurt.

Ons ‘vluggertje’ is een korte fotoshoot, voor als je weinig tijd hebt of geen zin hebt om je uitgebreid om te kleden. Je zoekt een leuke pruik uit en je neemt plaats in ons raam. We hebben pruiken in allerlei kleuren en modellen.

We maken een aantal geinige foto’s van je als je voor de fotograaf poseert en je leukste sexy (foto) standje aanneemt. Binnen een paar minuten zijn we klaar. Een echt vluggertje dus, maar wel een van de leukste dingen om te doen bij een bezoek aan Amsterdam.

Deze fotoshoot is erg populair bij voorbijgangers maar ook uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes.
Samen met je collega’s stap je af van de plat getreden paden en krijg je foto’s  waar je nog lang over zult napraten.

Deze shoot duurt ongeveer 5 minuten per persoon.

Na afloop van de fotoshoot krijg je meteen een fotoafdruk mee en we verzenden al de gemaakte foto’s gratis naar je email.

Prijs € 10,- p.p. incl. BTW

Fotoshoots zijn uitsluitend op afspraak.

Een Vluggertje In Het Rode Raam Fotoshoot aanvragen is zo gebeurd. Vul je gegevens in en je voorkeur data. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je reservering te bevestigen.

Bel 020 77 24 167 voor een afspraak of klik hier voor het Aanvraag formulier!